Van Beethovensingel 108, 3055 JL Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 445.000,00 k.k.

Van Beethovensingel 108-2-1
Van Beethovensingel 108-2-2
Van Beethovensingel 108-2-3
Van Beethovensingel 108-2-4
Van Beethovensingel 108-2-5
Van Beethovensingel 108-2-6
Van Beethovensingel 108-2-7
Van Beethovensingel 108-2-8
Van Beethovensingel 108-2-9
Van Beethovensingel 108-2-10
Van Beethovensingel 108-2-11
Van Beethovensingel 108-2-12
Van Beethovensingel 108-2-13
Van Beethovensingel 108-2-14
Van Beethovensingel 108-2-15
Van Beethovensingel 108-2-16
Van Beethovensingel 108-2-17
Van Beethovensingel 108-2-18
Plattegronden (3)
Bekijk video

Van Beethovensingel 108, 3055 JL ROTTERDAM Vraagprijs € 445.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Van Beethovensingel 108 te Rotterdam - Hillegersberg

Royaal 3-kamer appartement op de begane grond met ruime & zonnige voor- en achtertuin en vrij uitzicht over de charmante singel.

Het winkelplein aan de Van Beethovensingel, tram- en bushalte alsmede diverse basisscholen en de North Anglia International School zijn allemaal "om de hoek" gelegen. Sportverenigingen voor onder andere voetbal, hockey, cricket, honkbal, tennis en rugby zijn op nog geen 10 minuten fietsafstand.

De Bergse Plassen en de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat met diverse gezellige horecagelegenheden liggen eveneens allemaal zeer nabij. Het centrum van Rotterdam ligt op ca. 25 minuten fietsafstand. Rotterdam The Hague Airport en de snelwegen rondom Rotterdam zijn snel bereikbaar. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de woning.

Het complex is gelegen op eigen grond en wordt goed onderhouden door de actieve Vereniging van Eigenaren. De bijdrage hiervoor is circa € 300,- per maand inclusief het voorschot van stookkosten. De verwarming verloopt middels blokverwarming en het warm water wordt geleverd door de (eigen) elektrische boiler.

Begane grond:
afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Vanuit het centrale trappenhuis is eveneens toegang tot de (privé)berging in de onderbouw.

Ruime centrale hal met vaste kast, meterkast, separaat toilet en toegang tot alle overige vertrekken.

Beide royale slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen aan de rustige en groene achtertuin. Vanuit 1 slaapkamer is toegang via het balkon naar de achtertuin. Vanuit 1 slaapkamer is de toegang tot de badkamer. Deze nette badkamer is voorzien van wastafel, douche, vloerverwarming en wasmachineaansluiting.

De zonnige en zeer lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen met fraai uitzicht over de voortuin en de singel.

De gesloten nette keuken is voorzien van oven, koelkast, vaatwasser en keramische kookplaat. De mogelijkheid bestaat, na toestemming van de VVE, om eventueel een open keuken te realiseren.

Zowel vanuit de woonkamer als de keuken is, via het balkon, toegang tot de ruime voortuin.

Tuin:
De voor- en achtertuin zijn zeer royaal van formaat. Door dit royale formaat en de gunstige ligging bieden zowel de voor- als achtertuin gedurende het gehele jaar een plek in de zon.

Bijzonderheden:
- feitelijk niet-bewoond clausule van toepassing;
- ouderdomsclausule van toepassing;
- geen NVM Vragenlijst beschikbaar.

Energielabel: F

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08