Breedveldsingel 5, 3055 PG Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 619.000,00 k.k.

Breedveldsingel 5-2-1
Breedveldsingel 5-2-2
Breedveldsingel 5-2-3
Breedveldsingel 5-2-4
Breedveldsingel 5-2-5
Breedveldsingel 5-2-6
Breedveldsingel 5-2-7
Breedveldsingel 5-2-8
Breedveldsingel 5-2-9
Breedveldsingel 5-2-10
Breedveldsingel 5-2-11
Breedveldsingel 5-2-12
Breedveldsingel 5-2-13
Breedveldsingel 5-2-14
Breedveldsingel 5-2-15
Breedveldsingel 5-2-16
Breedveldsingel 5-2-17
Breedveldsingel 5-2-18
Breedveldsingel 5-2-19
Breedveldsingel 5-2-20
Plattegronden (6)
Bekijk video

Breedveldsingel 5, 3055 PG ROTTERDAM Vraagprijs € 619.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Breedveldsingel 5 te Rotterdam - Hillegersberg

Zeer charmante eengezinswoning op een perfecte locatie in Hillegersberg.

De locatie is fantastisch centraal in Hillegersberg, want alle mogelijke voorzieningen zijn op de loopafstand. De winkels en horecagelegenheden rondom de Bergse Dorpsstraat, het Beatrixplantsoen, de Bergse Plas en de Rotte liggen allemaal "om de hoek". Ook diverse scholen (inclusief de internationale school) alsmede verschillende sportverenigingen zijn op loop- of fietsafstand gelegen. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. De snelwegen en het vliegveld Rotterdam The Hague Airport zijn met de auto eenvoudig bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
entree, vestibule, gang met toilet, trap naar 1e verdieping en trap naar de kelder.

De (eenvoudige) gesloten keuken is aan de achterzijde gelegen met directe toegang tot de achtertuin.

De woonkamer heeft aan de voorzijde een charmante erker, open haard en middels aluminium schuifpui toegang tot de achtertuin.

De mogelijkheid bestaat om de woning aan de achterzijde (vergunningsvrij) maximaal 4 meter uit te bouwen. In combinatie met het verwijderen van de tussenliggende muur is hiermee ook een prachtige en royale leefkeuken te realiseren.

Kelder:
de kelder is bijna 2 meter hoog en biedt praktische extra bergruimte en heeft de aansluitingen voor de wasmachine/ droger en de opstelling van de cv. ketel.

1e verdieping:
centrale overloop.

Slaapkamer 1 en 2 zijn aan de voorzijde gelegen met beide een fraai uitzicht over de singel. Slaapkamer 3 is aan de achterzijde gelegen met toegang tot het balkon. Alle slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten.

De (eenvoudige) badkamer is aan de achterzijde gelegen met de opstelling van 2e toilet, wastafel en ligbad met douchegelegenheid.

Zolder:
centrale overloop met wastafel en extra bergruimte.

Slaapkamer 4 met vaste kasten en knieschotten en met grote dakkapel aan de achterzijde.

De mogelijkheid bestaat, idem als bij de buren op nummer 7, de zolderverdieping eventueel aanzienlijk te vergroten middels het plaatsen van een nokverhoging.

Tuin:
de achtertuin is prachtig gelegen op het altijd zonnige Zuidwesten en omgeven in het groen. De achtertuin beschikt over een achterom en een houten schuur.

Bijzonderheden:
in de koopakte zullen een asbest-, ouderdoms- en een niet-bewonersclausule worden opgenomen.
De huidige cv. ketel wordt gehuurd.

Energielabel: C

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08