Bremstraat 1, 3053 DC Rotterdam - Schiebroek Vraagprijs € 689.000,00 k.k.

Bremstraat 1-2-1
Bremstraat 1-2-2
Bremstraat 1-2-3
Bremstraat 1-2-4
Bremstraat 1-2-5
Bremstraat 1-2-6
Bremstraat 1-2-7
Bremstraat 1-2-8
Bremstraat 1-2-9
Bremstraat 1-2-10
Bremstraat 1-2-11
Bremstraat 1-2-12
Bremstraat 1-2-13
Bremstraat 1-2-14
Bremstraat 1-2-15
Bremstraat 1-2-16
Bremstraat 1-2-17
Bremstraat 1-2-18
Bremstraat 1-2-19
Bremstraat 1-2-20
Bremstraat 1-2-21
Bremstraat 1-2-22
Bremstraat 1-2-23
Bremstraat 1-2-24
Bremstraat 1-2-25
Plattegronden (5)
Bekijk video

Bremstraat 1, 3053 DC ROTTERDAM Vraagprijs € 689.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Bremstraat 1 te Rotterdam - Schiebroek

Moderne en royale HOEKWONING uit 2010 op een EIGEN GROND perceel van 242 m2 in het geliefde Schiebroek.

Dit ruim opgezette gezinshuis biedt onder andere een verrassend lichte en royale woonkamer, een woonkeuken, 4 slaapkamers en een ruime badkamer. De vele ramen zorgen op iedere verdieping voor veel natuurlijke lichtinval en een ruimtelijk effect. De bijzonder brede achtertuin met veel ruimte voor groen, biedt gedurende de dag veel zonuren en de 2 dakterrassen bieden extra buitenruimte met veel privacy. De auto kan op de eigen oprit geparkeerd worden.

Het woonhuis biedt de ideale combinatie van het comfort van een nieuwbouwwoning en de voordelen van de reeds aanwezige voorzieningen in de bestaande woonwijk. Zo zijn de winkels aan de Peppelweg, het Schiebroekse Park, het Wilgenplaspark, Rotterdam The Hague Airport en N471 allemaal zeer nabij gelegen. In Schiebroek zijn diverse scholen voor zowel basis als middelbaar onderwijs en ook allerlei sportverenigingen op korte fietsafstand gelegen. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 15 minuten bereikbaar. Op nog geen 5 minuten lopen ligt het Randstadrail station Meijersplein. Vanaf hier is het met de metro naar het centrum van Rotterdam nog geen 5 minuten en naar Den Haag nog geen 30 minuten.

Indeling:

Begane grond:
entree, hal met toiletruimte en meterkast, verrassend lichte woonkamer met grote raampartijen en met dubbele deuren naar de zonnige achtertuin, de woonkeuken ligt aan de voorzijde en is voorzien van een L-opstelling keukenblok met diverse inbouwapparatuur. Open trap naar de 1e etage met veel extra bergruimte in de trapkast.

1e verdieping:
zeer ruime overloop, een slaapkamer aan de voorzijde en een riante slaapkamer aan de achterzijde met toegang tot het terras met breed zitgedeelte om de hoek. Inpandige berging met wasmachine-/drogeraansluiting en opstelling C.V.-ketel en WTW unit. De ruime badkamer is voorzien van een douche, ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping:
overloop met toegang tot het 2e dakterras aan de voorzijde met de gehele dag zon en vrij uitzicht richting de Kastanjesingel. 3e slaapkamer met tevens toegang tot het dakterras. De 4e slaapkamer is opnieuw zeer ruim met de mogelijkheid een 5e slaapkamer of 2e badkamer te realiseren.

Tuin:
voortuin met oprit en parkeerplaats op eigen terrein.
Bijzonder brede achtertuin met schuur en achterom gelegen op het Noordoosten, door de hoekligging van het huis is hier de hele dag een plekje in de zon te vinden. De 2 dakterrassen bieden extra buitenruimte aan de voor, zij- en achterkant.

Energielabel: A+

Oplevering: in overleg.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08