Voorschoterlaan 62 B, 3062 KR Rotterdam - Kralingen Vraagprijs € 680.000,00 k.k.

Voorschoterlaan 62 B-2-1
Voorschoterlaan 62 B-2-2
Voorschoterlaan 62 B-2-3
Voorschoterlaan 62 B-2-4
Voorschoterlaan 62 B-2-5
Voorschoterlaan 62 B-2-6
Voorschoterlaan 62 B-2-7
Voorschoterlaan 62 B-2-8
Voorschoterlaan 62 B-2-9
Voorschoterlaan 62 B-2-10
Voorschoterlaan 62 B-2-11
Voorschoterlaan 62 B-2-12
Voorschoterlaan 62 B-2-13
Voorschoterlaan 62 B-2-14
Voorschoterlaan 62 B-2-15
Voorschoterlaan 62 B-2-16
Voorschoterlaan 62 B-2-17
Voorschoterlaan 62 B-2-18
Voorschoterlaan 62 B-2-19
Voorschoterlaan 62 B-2-20
Voorschoterlaan 62 B-2-21
Voorschoterlaan 62 B-2-22
Voorschoterlaan 62 B-2-23
Voorschoterlaan 62 B-2-24
Voorschoterlaan 62 B-2-25
Voorschoterlaan 62 B-2-26
Voorschoterlaan 62 B-2-27
Voorschoterlaan 62 B-2-28
Voorschoterlaan 62 B-2-29
Voorschoterlaan 62 B-2-30
Voorschoterlaan 62 B-2-31
Voorschoterlaan 62 B-2-32
Voorschoterlaan 62 B-2-33
Voorschoterlaan 62 B-2-34
Plattegronden (4)
Bekijk video

Voorschoterlaan 62 B, 3062 KR ROTTERDAM Vraagprijs € 680.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Voorschoterlaan 62 b te Rotterdam - Kralingen

Royaal dubbel bovenhuis met twee ruime terrassen en ook nog de mogelijkheid voor een dakterras, centraal gelegen in Kralingen. De woning is geheel in goede moderne staat van onderhoud en inrichting máár met behoud van diverse charmante originele details.

De ligging van de woning is ideaal. De gezellige winkelstraat de Lusthofstraat is alleen een kwestie van de laan oversteken. Diverse (lagere) scholen, creches, de haltes van tram en metro, de winkels en horecagelegenheden aan de Oudedijk én de Kralingse Plas zijn allemaal op loopafstand gelegen. Het centrum van Rotterdam ligt op iets meer dan 5 minuten fietsen. De sportverenigingen voor onder andere hockey, tennis, paardrijden, golfen, voetbal, zeilen en roeien zijn allemaal op fiets of wandelafstand gelegen. In de straat geldt betaald parkeren en hiervoor is een parkeervergunning bij de gemeente Rotterdam aan te vragen. De snelweg A16 is eenvoudig bereikbaar.

Het gebouw wordt goed onderhouden door de Vereniging van Eigenaren. De VVE beschikt over een MeerJarenOnderhoudsPlan en een gezamenlijke bankrekening. De achterzijde van het gebouw is recent geschilderd. Er is geen maandelijkse bijdrage voor de VVE.

Indeling:

Begane grond
eigen entree met hal en slechts 1 trap naar 1e verdieping.

Onder deze hal is een luik met toegang naar de kelder. Deze kelder biedt praktische extra bergruimte.

1e verdieping:
centrale overloop met modern toilet.

Prachtige zonnige en lichte woonkamer van 13 meter lang en ruim 3 meter hoog. De woonkamer is nog voorzien van de originele ornamenten plafonds, glas-in-loodramen, en suite schuifdeuren en kasten. De woonkamer is aan de voorzijde voorzien van een houtkachel.

Zowel aan de voor- als achterzijde biedt de woonkamer een vrij en fraai uitzicht.

De moderne keuken is aan de achterzijde gelegen. Deze keuken is in een L-opstelling met vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, inductie kookplaat en stenen aanrechtblad.

Aan de voorzijde is een slaapkamer / thuis werkplek met vaste kast met hierin de elektrische installatie.

De eetkamer heeft aan de achterzijde een ruim balkon over de volledige breedte van de woning.

2e verdieping:
centrale overloop met grote dakraam voor natuurlijke lichtinval en vaste kasten met hierin de aansluitingen voor wasmachine/ droger en de opstelling van de cv. ketel.

De moderne badkamer is aan de achterzijde gelegen. Deze badkamer is voorzien van ligbad, separate douche, 2e toilet, wastafel, mechanische ventilatie en elektrische vloerverwarming.

Royale slaapkamer aan de achterzijde met airco, ruime vaste kast en toegang tot het balkon. Het ruime balkon is over de volledige breedte van de woning en biedt een vrij uitzicht over de diverse prachtige achtertuinen.

Ruime tweede slaapkamer aan de voorzijde met airco, ruime vaste kast en prachtige originele raamkozijnen met vrij uitzicht over de charmante Voorschoterlaan richting de Lusthofstraat.

Derde slaapkamer, eveneens aan de voorzijde gelegen met airco en vaste kast.

De tussenkamer biedt praktische extra bergruimte en heeft tevens een vaste trap naar het dak. Vanuit deze kamer is eenvoudig een makkelijk beloopbare trap te plaatsen naar een dakterras. Voor het aanleggen van een dakterras is formeel toestemming nodig van de VVE en de gemeente.

Energielabel: D
De gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Oplevering: in overleg.

Bijzonderheden:
de woning is gelegen in een beschermd Stads- en Dorpsgezicht.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08