Granadoslaan 110, 3055 RD Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 250.000,00 k.k.

Granadoslaan 110-2-1
Granadoslaan 110-2-2
Granadoslaan 110-2-3
Granadoslaan 110-2-4
Granadoslaan 110-2-5
Granadoslaan 110-2-6
Granadoslaan 110-2-7
Granadoslaan 110-2-8
Granadoslaan 110-2-9
Granadoslaan 110-2-10
Granadoslaan 110-2-11
Granadoslaan 110-2-12
Granadoslaan 110-2-13
Granadoslaan 110-2-14
Granadoslaan 110-2-15
Granadoslaan 110-2-16
Granadoslaan 110-2-17
Granadoslaan 110-2-18
Granadoslaan 110-2-19
Plattegronden (3)
Bekijk video

Granadoslaan 110, 3055 RD ROTTERDAM Vraagprijs € 250.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Granadoslaan 110 te Rotterdam - Hillegersberg

Compleet fraai en slim verbouwd tweekamerappartement in kleinschalig appartementencomplex. De woning is najaar 2020 compleet verbouwd met onder andere een nieuwe complete keuken, badkamer, elektrische installatie & boiler en deels nieuwe kozijnen. Hierdoor is het appartement direct "bewoonbaar".

Het complex is centraal in Hillegersberg gelegen in een rustige & groene omgeving. Met deze centrale ligging zijn onder andere de winkels en allerlei verschillende horecagelegenheden aan het Van Beethovenplein en rondom de Bergse Dorpsstraat op loopafstand. Daarnaast zijn zowel het Bergse Bos, de Rotte en de Bergse Plassen zeer nabij gelegen. Op de fiets is het centrum van Rotterdam binnen 20 minuten bereikbaar.

Het complex beschikt rondom over een eigen fraaie aangelegde tuin met prive parkeerterrein. In de onderbouw behoort bij de woning een eigen berging die zeer goed toegankelijk is met de fiets. Het gebouw wordt actief onderhouden door de VVE. Dit jaar is de buitenzijde van het gebouw nog geschilderd. De bijdrage voor deze VVE bedraagt circa € 165,- per maand. De verwarming geschiedt middels blokverwarming. De bijdrage voor deze verwarming bedraagt € 35,- per maand.

Indeling:

Begane grond:
centrale entree met ruime hal met de brievenbussen en deurbellen. De entree naar de appartementen is afgesloten (key tag).

2e verdieping:
entree, ruime centrale hal met vaste (garderobe)kast, digitaal kijkgat en video intercom voor toegang van de centrale entree op de begane grond.

Moderne badkamer met wastafel, zwevend toilet met inbouwreservoir voor (Gerberit) toiletblokjes, (inloop)douche met glazen schuifwand, wasmachineaansluiting, mechanische ventilatie, badkamermeubel met spiegelkast en elektrische handdoekradiator. Vaste kast met elektrische boiler van circa 100 liter, geplaatst oktober 2020.

Slaapkamer met voldoende ruimte voor tweepersoonsbed en royale (tot op plafondhoogte) kledingkast.

Woonkamer met op maat gemaakte hoekkast met schuifpanelen en toegang tot het balkon. Deze deur is voorzien van plissé hordeur. Het ruime balkon is gelegen op het Zuidwesten en biedt daardoor een heerlijke beschutte plek in de zon. Vanaf het balkon is een vrij en fraai uitzicht over de gemeenschappelijke tuin. Het gehele balkon is betegeld in dezelfde stijl als de woonkamervloer.

Moderne open keuken in L-opstelling. De keuken is voorzien van vaatwasser, magnetron, oven, inductie kookplaat, koelkast, vriezer, werkbladverlichting en apothekerskast.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer en alle ramen zijn dubbel glas. Zowel bij het woonkamerraam als het slaapkamerraam zijn aan de buitenzijde elektrisch bedienbare rolluiken bevestigd. Alle ramen zijn voorzien van op maat gemaakte houten jaloezieën.

De aanwezige inrichting, zoals een wandkast, spiegel, plafondventilatoren, boxspring (= najaar 2023), tv-meubel en wandlampen is eventueel in combinatie met de woning te koop.

In de koopovereenkomst zal een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08