Onze werkwijze bij de verkoop van jouw huidige woning

Een woning te koop zetten is een hele onderneming. Jij zoekt een verkoopmakelaar die op de eerste plaats de beste prijs voor jouw woning kan bedingen. Die zich volledig inzet en alleen jouw belangen serieus behartigt. Een makelaar die jouw woning niet als ‘object’ ziet, maar als een warm welkom voor de kopers. Jij wilt een makelaar die goed luistert naar jouw wensen en vooraf zorgvuldig adviseert bij alle stappen die ondernomen moeten worden bij de verkoop.

Je verwacht daarbij optimale communicatie, met zowel de makelaar als met zijn achterban. Dat alle stappen die er gezet worden tijdens het verkoopproces, met jou gedeeld worden. Zodat je ruimschoots wordt ingelicht over de stand van zaken tijdens het proces. En er niet steeds achteraan hoeft te bellen of mailen. Die belofte kunnen wij voor jou waarmaken.

SAMEN VERKOPEN. Dat is ons credo. Interactief en vol enthousiasme gaan wij voor jou aan het werk. Te beginnen met een origineel plan van aanpak, op maat gesneden voor de verkoop van jouw woning.

Wil je meer weten over onze werkwijze bij de verkoop van jouw woning? Je bent altijd welkom voor een kopje koffie bij ons op kantoor om alles op een rijtje te zetten. Altijd vrijblijvend. Bel of mail ons.
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08