Een team van gedegen specialisten

Roderik Klarenbeek

Ik ben opgegroeid met het makelaarskantoor. Mijn vader Jacques Klarenbeek is namelijk destijds met Gerhard Kok het kantoor begonnen. Inmiddels ben ik al vele jaren trotse eigenaar van het kantoor. Als beëdigd makelaar heb ik al vele cliënten heel blij kunnen maken met hun nieuwe woning. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam en inmiddels woon ik al vele jaren met mijn gezin in Berkel en Rodenrijs. Vaste werktijden heb ik niet, want als zelfstandig ondernemer wil ik er altijd zijn voor onze opdrachtgevers. Ik ben altijd weer trots op het moment wanneer de sleutels van het nieuwe huis aan onze cliënten worden overhandigd.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via: r.klarenbeek@gkok.nl

Mariël de Reus

Na de voltooiing van mijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit, ben ik begonnen met werken bij NVM Makelaarskantoor G. Kok. Na voltooiing van mijn proeve van bekwaamheid ben ik beëdigd makelaar-taxateur geworden en heb ik mij ook aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Ik ben opgegroeid in Hillegersberg en inmiddels ben ik ook zelf woonachtig in Hillegersberg. Door de combinatie van mijn jarenlange ervaring en met de kennis van mijn voltooide rechtenstudie heb ik al vele opdrachtgevers kunnen behoeden voor kostbare fouten.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via: m.dereus@gkok.nl

Laila van Meel

Sinds september 2021 ben ik werkzaam op kantoor. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Ik ben verantwoordelijk voor zowel bezichtigingen voor de verkoop van de woningen in onze portefeuille als begeleiding van onze cliënten bij de aankoop. Na een lange tijd in de logistiek te hebben gewerkt, heb ik de overstap naar de makelaardij gemaakt, waar ik geen seconde spijt van heb! Mijn opleiding tot ARMT, zijnde assistent-makelaar, heb ik inmiddels voltooid. Ik ben een geboren en getogen Schiedamse, maar ik woon inmiddels met mijn gezin al jaren in Vlaardingen.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via: l.vanmeel@gkok.nl

Jolanda van der Weijden

Inmiddels ben ik het langste werkzaam op kantoor. Destijds ben ik direct na voltooiing van mijn opleiding begonnen met werken voor de heer Kok en de heer Klarenbeek senior. In die vele tientallen jaren heb ik  inmiddels alles wel een keer meegemaakt. Ook op het gebied van de technologische veranderingen is er veel gebeurd. Ooit begonnen wij de verkoop van een woning met één Polaroid foto en inmiddels laten wij een complete videoreportage maken. Voor vragen over een gevalideerde taxatie ben ik altijd bereikbaar. Samen met Mariël zorg ik ervoor dat een taxatie snel en deskundig wordt uitgevoerd. Ik ben maandag, dinsdag en donderdag aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Ik ben rechtstreeks bereikbaar via: secretariaat@gkok.nl

Onze manier van werken

Achter NVM Makelaarskantoor G. Kok staat een heel team van specialisten. Ieder heeft een eigen expertise en jarenlange ervaring op zijn of haar vakgebied. Wij blijven bij onze leest. Deze krachten bundelen we voor jou samen. Wij halen het beste uit onszelf en luisteren naar jouw wensen en wij zetten deze vervolgens om in een uitstekend eindresultaat. Ons team is voortdurend voor jou aan het werk. Een strakke organisatie en een gedegen plan van aanpak zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Iedereen heeft haar eigen taak. Onze communicatie is prettig, open en transparant.
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08