Molenlaan 22, 3055 EL Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 1.175.000,00 k.k.

Molenlaan 22-2-1
Molenlaan 22-2-2
Molenlaan 22-2-3
Molenlaan 22-2-4
Molenlaan 22-2-5
Molenlaan 22-2-6
Molenlaan 22-2-7
Molenlaan 22-2-8
Molenlaan 22-2-9
Molenlaan 22-2-10
Molenlaan 22-2-11
Molenlaan 22-2-12
Molenlaan 22-2-13
Molenlaan 22-2-14
Molenlaan 22-2-15
Molenlaan 22-2-16
Molenlaan 22-2-17
Molenlaan 22-2-18
Molenlaan 22-2-19
Molenlaan 22-2-20
Molenlaan 22-2-21
Molenlaan 22-2-22
Molenlaan 22-2-23
Molenlaan 22-2-24
Molenlaan 22-2-25
Molenlaan 22-2-26
Molenlaan 22-2-27
Molenlaan 22-2-28
Molenlaan 22-2-29
Plattegronden (6)
Bekijk video

Molenlaan 22, 3055 EL ROTTERDAM Vraagprijs € 1.175.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Molenlaan 22 te Rotterdam - Hillegersberg

Zeer royaal en zeer charmant HOEK herenhuis met garage, ruime voortuin en prachtige zonnige achtertuin op het Zuidwesten. De woning is gelegen op een perceel van bijna 440 m2 eigen grond.

Doordat de woning voorzien is van diverse verschillende kamers & ruimtes, welke allemaal ook nog eens zeer royaal zijn, is het huis uitermate geschikt als familiehuis. Iedereen in het gezin, jong & oud, gaat heerlijk genieten van deze woning.

De woning is in goede en nette staat van onderhoud. Medio 2018 is de woning verbouwd/gerenoveerd en verkeert derhalve thans in een moderne staat van inrichting.

De woning ligt centraal in Hillegersberg. Zowel het winkelcentrum aan het Van Beethovenplein alsmede de winkels rondom de Bergse Dorpsstraat liggen op loopafstand. Er zijn diverse basis- en middelbare scholen alsmede een Internationale school in de wijk vertegenwoordigd. De recreatiegebieden het Lage en Hoge Bergse Bos, de Bergse Plassen en de Rotte alsmede diverse sportverenigingen (voetbal, hockey, cricket, tennis, rugby en honkbal) zijn allemaal op korte loop-/fietsafstand gelegen. Er is een goede tram- en busverbinding naar onder andere Rotterdam Centrum. Metrostation Meijersplein en Melanchtonpark zijn op de fiets snel bereikbaar. Het centrum van Rotterdam is binnen ca. 20 minuten op de fiets bereikbaar. Ook de diverse randwegen rondom Rotterdam en Rotterdam The Hague Airport zijn eenvoudig en snel met de auto bereikbaar.

Begane grond:
entree, vestibule, centrale gang met modern toilet, toegang naar de garage en de trap naar 1e verdieping en kelder.

Fantastisch ruime woonkamer (= meer dan 11 meter lang) met erker aan de voorzijde en open haard. De woonkamer is zowel aan de voor- als de achterzijde over de volle breedte (= 6 meter) van de woning en geniet hierdoor van een vrij uitzicht met zeer veel natuurlijke lichtinval.

De woonkamer is aan de achterzijde op zeer charmante wijze schuin uitgebouwd. Hiermee is een fraaie royale leefkeuken direct grenzend aan de achtertuin gerealiseerd. Ook de keuken is voorzien van grote raampartijen.

Het onderheide terras, welke zowel grenst aan de woonkamer als aan de leefkeuken, is de verbinding met de prachtige & zonnige achtertuin.

Kelder:
de kelder heeft een oppervlakte van ca. 20 m2 met een stahoogte van ca. 1.90 meter en biedt veel extra opbergruimte. Tevens opstelplaats van de cv-ketel en meterkast.

1e verdieping:
Aan de voorzijde is de eerste grote slaapkamer gelegen en een kleinere tweede slaapkamer welke thans in gebruik is als walk-in-closet. De derde (ouder)slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met een vaste kastenwand en vrij uitzicht over de achtertuin.

De moderne badkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen. Deze badkamer is voorzien van inloopdouche, brede wastafel met meubel, 2e toilet en elektrische vloerverwarming.

De vierde slaapkamer bevindt zich ook op de 1e verdieping. Deze slaapkamer met grote dakkapel is gelegen aan de zijkant van de woning, boven de garage. Deze ruime & speelse kamer met trappetje heeft een eigen badkamer en-suite met douche en wastafel.

Zolder:
de vijfde ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde met kleine dakkapel en Velux dakraam. Deze slaapkamer is eventueel aanzienlijk te vergroten middels het plaatsen van een (hoek)dakkapel. De zesde slaapkamer is thans in gebruik als bergkamer en is aan de zijkant voorzien van een kleine dakkapel. De mogelijkheid bestaat wel om nog een dakkapel aan de voorzijde te plaatsen (= vergunningplichtig).

Tuin:
de achtertuin is gelegen op het Zuidwesten en ca. 20 meter diep en 9.85 meter breed. Door de ligging is er altijd een plek in de zon. Alle omliggende tuinen zijn zeer ruim en zeer fraai ingericht met veel groen en mooie bomen waardoor de achtertuin veel privacy en vrij & groen uitzicht biedt. In de achtertuin staat nog een houten schuur voor praktische bergruimte van (tuin)gereedschap en tuinmeubilair.

Ook de de voortuin is zeer royaal. Hierdoor is er ruimte voor het makkelijk parkeren op eigen terrein van diverse auto's.

Garage:
de garage is thans ingericht als bergruimte/ opslag. Tevens bevinden zich hier een extra keukenblok en de aansluiting voor de wasmachine. De garage is zowel vanuit de gang bij de woonkamer als vanuit de keuken toegankelijk.

Bijzonderheden:
in de koopakte zal een ouderdomsclausule alsmede een asbestclausule worden opgenomen.

Energielabel: E

Oplevering: in overleg.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08