Breedveldsingel 7, 3055 PG Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 750.000,00 k.k.

Breedveldsingel 7-2-1
Breedveldsingel 7-2-2
Breedveldsingel 7-2-3
Breedveldsingel 7-2-4
Breedveldsingel 7-2-5
Breedveldsingel 7-2-6
Breedveldsingel 7-2-7
Breedveldsingel 7-2-8
Breedveldsingel 7-2-9
Breedveldsingel 7-2-10
Breedveldsingel 7-2-11
Breedveldsingel 7-2-12
Breedveldsingel 7-2-13
Breedveldsingel 7-2-14
Breedveldsingel 7-2-15
Breedveldsingel 7-2-16
Breedveldsingel 7-2-17
Breedveldsingel 7-2-18
Breedveldsingel 7-2-19
Breedveldsingel 7-2-20
Breedveldsingel 7-2-21
Breedveldsingel 7-2-22
Breedveldsingel 7-2-23
Breedveldsingel 7-2-24
Plattegronden (6)
Bekijk video

Breedveldsingel 7, 3055 PG ROTTERDAM Vraagprijs € 750.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Breedveldsingel 7 te Rotterdam - Hillegersberg

Zeer charmante eengezinswoning in geheel zeer fraaie & moderne staat van onderhoud en inrichting op een perfecte locatie in Hillegersberg.

De locatie is fantastisch centraal in Hillegersberg, want alle mogelijke voorzieningen zijn op de loopafstand. De winkels en horecagelegenheden rondom de Bergse Dorpsstraat, het Beatrixplantsoen, de Bergse Plas en de Rotte liggen allemaal "om de hoek". Ook diverse scholen (inclusief de internationale school) alsmede verschillende sportverenigingen zijn op loop- of fietsafstand gelegen. De halte van tramlijn 4 is op nog geen twee minuten lopen gelegen. Het centrum van Rotterdam is op de fiets binnen 20 minuten bereikbaar. De snelwegen en het vliegveld Rotterdam The Hague Airport zijn met de auto eenvoudig bereikbaar.

Indeling:

Kelder:
praktische kelder van circa 1,90 meter hoog met de aansluitingen wasmachine & droger en de opstelling van de cv. ketel. Daarnaast biedt de kelder extra bergruimte.

Begane grond:
entree, afgesloten vestibule, centrale gang met toilet, trap naar 1e verdieping en kelder.

Zonnige woonkamer met aan de voorzijde charmante erker en aan de achterzijde open keuken en schuifpui naar de achtertuin. Door de vrije ligging aan zowel voor- als achterzijde geniet de woonkamer van veel natuurlijk lichtinval en groen & vrij uitzicht. De achterzijde van de woning is op de begane grond voorzien van elektrisch bedienbare zonwering over de volle breedte van het huis.

De moderne open keuken in L-opstelling is voorzien van alle hedendaagse gemakken zoals koelkast, vriezer, vaatwasser en (stalen) gasfornuis met oven.

1e verdieping:
centrale overloop.

Twee slaapkamers aan voorzijde met beide een fraai uitzicht over de singel.

De derde slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met balkon.

De moderne badkamer is voorzien van inloopdouche, 2e toilet en royale dubbele wastafel.

Zolder:
medio 2020 is de complete zolderverdieping verbouwd en vergroot middels een nokverhoging. Hierdoor is een prachtige zolderverdieping gerealiseerd welke thans in gebruik is als MASTER BEDROOM welke van alle gemakken is voorzien. Het uitzicht is prachtig over de singel en in de winter zelfs over de Bergse Plas aan de achterzijde.
Deze verdieping is volledig geïsoleerd en slim ingedeeld met rondom allemaal vaste kasten en een in de vensterbank verwerkte elektrisch bedienbare tv-lift.

De zolder is eventueel nog eenvoudig te splitsen in 2 slaapkamers. Met de huidige inrichting van onder andere raamkozijnen en elektra is hiermee reeds rekening gehouden.

Tuin:
de achtertuin is zeer fraai op het altijd zonnige Zuidwesten gelegen en omgeven door groen. De achtertuin is voorzien van fraaie beplanting/ inrichting. De achtertuin biedt veel privacy door het ontbreken van directe inkijk van achterburen. Tevens staat in de achtertuin een houten schuur met elektra voor extra bergruimte en droge stalling voor fietsen. De achtertuin is eventueel bereikbaar middels een achterpad welke extra beveiligd is met een stalen hek.

Energielabel C
de gehele woning is voorzien van isolerende (HR) beglazing, een moderne cv. ketel en een hoogwaardig geïsoleerd dak. De ligging van de woning is zeer geschikt voor het eventueel plaatsen van zonnepanelen en hiermee is het verkrijgen van een A-label zeer eenvoudig.

Oplevering: in overleg.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08