Adriaen van der Doeslaan 265, 3054 EC Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 450.000,00 k.k.

Adriaen van der Doeslaan 265-2-1
Adriaen van der Doeslaan 265-2-2
Adriaen van der Doeslaan 265-2-3
Adriaen van der Doeslaan 265-2-4
Adriaen van der Doeslaan 265-2-5
Adriaen van der Doeslaan 265-2-6
Adriaen van der Doeslaan 265-2-7
Adriaen van der Doeslaan 265-2-8
Adriaen van der Doeslaan 265-2-9
Adriaen van der Doeslaan 265-2-10
Adriaen van der Doeslaan 265-2-11
Adriaen van der Doeslaan 265-2-12
Adriaen van der Doeslaan 265-2-13
Adriaen van der Doeslaan 265-2-14
Adriaen van der Doeslaan 265-2-15
Adriaen van der Doeslaan 265-2-16
Adriaen van der Doeslaan 265-2-17
Adriaen van der Doeslaan 265-2-18
Adriaen van der Doeslaan 265-2-19
Adriaen van der Doeslaan 265-2-20
Adriaen van der Doeslaan 265-2-21
Adriaen van der Doeslaan 265-2-22
Adriaen van der Doeslaan 265-2-23
Adriaen van der Doeslaan 265-2-24
Adriaen van der Doeslaan 265-2-25
Plattegronden (2)
Bekijk video

Adriaen van der Doeslaan 265, 3054 EC ROTTERDAM Vraagprijs € 450.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Adriaen van der Doeslaan 265 te Rotterdam - Hillegersberg

Op de 8e verdieping gelegen appartement in de Olympusflat met prachtig vrij uitzicht. Niet alleen de skyline van Rotterdam-Centrum en geheel Hillegersberg zijn prachtig zichtbaar, op zonnige dagen zijn zelfs Delft en Den Haag te zien. Ook het uitzicht over de Bergse Plas, het Bergse Bos en het Argonautenpark is zeer fraai.

Het gebouw is om de hoek gelegen van het gezellige winkelgebied van Hillegersberg rondom de Bergse Dorpsstraat. Dit winkelgebied heeft een compleet aanbod van allerlei verschillende winkels en diverse horecagelegenheden. De haltes van tram en bus liggen nagenoeg voor de entree van het complex. Aan de voorzijde is een parkeerterrein waar, met parkeervergunning, op korte loopafstand van de woning geparkeerd kan worden.

De actieve Vereniging van Eigenaren heeft enkele jaren geleden het gehele complex gerenoveerd en de buitengevel een enorme metamorfose gegeven waardoor het gebouw weer een eigentijdse uitstraling heeft. Ook intern is het complex geheel in moderne en fraaie staat van onderhoud en inrichting. Hierdoor voldoet het weer volledig aan de hedendaagse woonwensen.

Het gebouw is gelegen op eigen grond. De verwarming van het appartement geschiedt middels de blokverwarming en het warm water middels een elektrische boiler.

Vanuit het beheer van het gebouw kunnen allerlei aanvullende diensten worden aangeboden. Via de servicebalie is aanbod van allerlei diensten mogelijk via het wooncomfortprogramma.

De bijdrage aan deze actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt ca. € 612,- per maand welke is verdeeld over € 417,- voor exploitatiekosten en onderhoud en € 195,- als voorschot stookkosten. Daarnaast verstrekt de koper aan de VvE een renteloze lening van € 4.424 ,-.

Indeling:

Begane grond:
centrale entree met toegang naar de liften en trappenhuizen. Tevens is hier de servicebalie waar voor alle hulp & vragen vanaf dinsdag tot en met vrijdag vanaf 9 uur tot 14 uur iemand aanwezig is.

Op de begane grond is eveneens de huiskamer met de gemeenschappelijke voor- en achtertuin. De ruimte is bedoeld voor bijeenkomsten en het organiseren van activiteiten voor alle bewoners.

In de onderbouw beschikt de woning over een eigen berging.

8e verdieping:
entree, ruime centrale hal met meterkast. Vanuit de hal zijn alle vertrekken toegankelijk.
Slaapkamer I met vaste kast.
Dichte keuken met keukenblok en de wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon op het zonnige Zuidoosten.
De woonkamer is zeer royaal met grote raampartijen aan beide zijden met tevens toegang tot het ruime balkon. De gehele woonkamer geniet van zeer veel natuurlijke lichtinval en een prachtig vrij uitzicht.
Badkamer met douche, wastafel en toilet.
Slaapkamer II met (klein) balkon gelegen op het Noordwesten en biedt prachtig vrij en groen uitzicht over het Argonautenpark en het Zwarte Plasje richting Delft/ Den Haag.

Energielabel: C

In de koopovereenkomst zal een feitelijk niet bewoond clausule en een asbestclausule worden opgenomen. Er is geen NVM vragenlijst en Lijst van zaken beschikbaar. De woning wordt "as is" verkocht.

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08