Adriaen van der Doeslaan 0 ong, 3054 EC Rotterdam - Hillegersberg Vraagprijs € 465.000,00 k.k.

Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-1
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-2
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-3
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-4
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-5
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-6
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-7
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-8
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-9
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-10
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-11
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-12
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-13
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-14
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-15
Adriaen van der Doeslaan 0 ong-2-16
Plattegronden (2)

Adriaen van der Doeslaan 0 ong, 3054 EC ROTTERDAM Vraagprijs € 465.000,00 k.k.

Omschrijving

Adriaen van der Doeslaan 233b te Rotterdam - Hillegersberg

Op de 1e verdieping gelegen geheel nieuw te realiseren HOEKappartement in de Olympusflat.

Het betreft de herontwikkeling van het voormalige restaurant van het complex. Dit restaurant is inmiddels niet meer in gebruik en de Vereniging van Eigenaren ontwikkelt hierin 2 compleet nieuw ingerichte appartementen welke van alle hedendaagse gemakken zijn voorzien.

Het appartement wordt compleet gerenoveerd en als nieuw opgeleverd dus met een inrichting van onder andere sanitair, keuken en kunststofvloer in visgraat motief. Het gehele appartement wordt voorzien van vloerverwarming. Opvallend aan deze woning is in een gedeelte van de slaapkamer de plafondhoogte van circa 3,40 meter. Ter hoogte van de woonkamer en de slaapkamer wordt de muur voorzien van bovenlichten waardoor ook de slaapkamer geniet van natuurlijke lichtinval en ventilatie.

Het gebouw is om de hoek gelegen van het gezellige winkelgebied van Hillegersberg rondom de Bergse Dorpsstraat. Dit winkelgebied heeft een compleet aanbod van allerlei verschillende winkels en diverse horecagelegenheden. De haltes van tram en bus liggen nagenoeg voor de entree van het complex. Aan de voorzijde is een parkeerterrein waar, met parkeervergunning, op korte loopafstand van de woning geparkeerd kan worden.

De actieve Vereniging van Eigenaren heeft enkele jaren geleden het gehele complex gerenoveerd en de buitengevel een enorme metamorfose gegeven waardoor het gebouw weer een eigentijdse uitstraling heeft. Ook intern is het complex geheel in moderne en fraaie staat van onderhoud en inrichting. Hierdoor voldoet het weer volledig aan de hedendaagse woonwensen.

De bijdrage aan deze actieve Vereniging van Eigenaren bedraagt ca. € 405,- per maand exclusief voorschot stookkosten van € 90,- per maand en voorschot elektra € 50,- per maand. Daarnaast verstrekt de koper aan de VvE een renteloze lening van € 6.900,-.

Het gebouw is gelegen op eigen grond. De verwarming van het appartement geschiedt middels de blokverwarming en het warm water middels een elektrische boiler.

Vanuit het beheer van het gebouw kunnen allerlei aanvullende diensten worden aangeboden. Via de servicebalie is aanbod van allerlei diensten mogelijk via het wooncomfortprogramma.

Begane grond:
centrale entree met toegang naar de liften, trappenhuizen. Tevens is hier de servicebalie waar voor alle hulp & vragen vanaf dinsdag tot en met vrijdag vanaf 9 uur tot 14 uur iemand aanwezig is.

Op de begane grond is eveneens de huiskamer met de gemeenschappelijke voor - en achtertuin. De ruimte is bedoeld voor bijeenkomsten en het organiseren van activiteiten voor alle bewoners.

Op de 1e verdieping beschikt de woning over een eigen berging van circa 4 m2. Deze berging is zeer nabij op dezelfde verdieping van de woning gelegen en derhalve zeer gebruiksvriendelijk.

1e verdieping:
entree, ruime centrale hal met separaat modern toilet en garderobe.

De naastgelegen bijkeuken is voorzien van de aansluiting wasmachine, opstelling elektrische boiler en praktische extra bergruimte.

De woonkamer en de opstelling van de open keuken vormen een geheel met aansluitend het balkon. Door de hoekligging beschikt deze ruimte over raampartij van meer dan 10 meter lang. Hierdoor genieten de woonkamer en de leefkeuken niet alleen van veel natuurlijke lichtinval maar ook een fantastisch vrij uitzicht over de Argonautenweg. De moderne keuken wordt van diverse inbouwapparatuur voorzien in een hedendaagse stijl & kleur.

Het balkon van circa 15 m2 groot is vanuit de woonkeuken direct toegankelijk en biedt een heerlijke plek buiten.

De slaapkamer is toegankelijk vanuit de centrale hal. Deze slaapkamer is zeer royaal en biedt hierdoor voldoende ruimte voor het plaatsen van diverse kledingkasten. Vanuit deze slaapkamer is de toegang tot de badkamer.

Deze moderne badkamer is voorzien van (inloop)douche, wastafel en 2e toilet.

Energielabel: A
Het energielabel wordt, na voltooiing van de renovatie, nog gemaakt. Uitgangspunt van de verbouwing en bijbehorende isolatie is om een A-label te verkrijgen.

Oplevering: in overleg, de renovatie is reeds gestart.

De getoonde afbeeldingen zijn artist impressions van het appartement met een mogelijke inrichting.

Bij de verkoop van deze woning is een projectnotaris van toepassing, zijnde Nouwen Notarissen.

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08