Berberisweg 280, 3053 PJ Rotterdam - Schiebroek Vraagprijs € 515.000,00 k.k.

Berberisweg 280-2-1
Berberisweg 280-2-2
Berberisweg 280-2-3
Berberisweg 280-2-4
Berberisweg 280-2-5
Berberisweg 280-2-6
Berberisweg 280-2-7
Berberisweg 280-2-8
Berberisweg 280-2-9
Berberisweg 280-2-10
Berberisweg 280-2-11
Berberisweg 280-2-12
Berberisweg 280-2-13
Berberisweg 280-2-14
Plattegronden (2)
Bekijk video

Berberisweg 280, 3053 PJ ROTTERDAM Vraagprijs € 515.000,00 k.k.

Download brochure

Omschrijving

Berberisweg 280 te Rotterdam - Schiebroek

Prachtig gelegen 3-kamer appartement op de 10e verdieping met panoramisch uitzicht over Schiebroek/Hillegersberg en de skyline van Rotterdam.

De woning grenst aan het Schiebroekse park en is op loopafstand van de winkelstraat De Peppelweg met groot aanbod van verschillende winkels, supermarkten en diverse horecagelegenheden. Op vrijdag is er een gezellige versmarkt. De tramhalte van lijn 25 en de Randstadrail stations Melanchthon en Meijersplein zijn zeer nabij.

In Schiebroek zijn vele verschillende voorzieningen voor jong & oud zoals sportverenigingen van Hockey Club Rotterdam en voetbal-/ cricketvereniging VOC, een muziekschool van het SKVR en buurthuis/ wijktheater De Buurvrouw.

Het appartement is gelegen in de Schiebroekse Parkflat. Het gebouw huisvest 97 levensloopbestendige huurwoningen en 59 levensloopbestendige koopwoningen. Alle bewoners kunnen gebruik maken van onder andere een kapsalon, fysiotherapie en pedicure, welke reeds in het complex aanwezig zijn. Daarnaast wordt "Zorg op Maat" aangeboden. Hierdoor is de woning ideaal voor zowel de actieve bewoners, die alle vrijheid, comfort en zelfstandigheid wensen maar ook voor bewoners die (op termijn) meer zorg verlangen.

Begane grond:
entree, bellentableau, brievenbussen, trap en liften naar de verdieping.

10e verdieping:
entree, ruime centrale hal met videofoon installatie, meterkast, separaat toilet en 2 inpandige bergingen, waarvan een berging met wasmachineaansluiting, opstelling cv-ketel en mechanische afzuiging.

Royale lichte woon-/eetkamer met prachtig uitzicht over Rotterdam en richting Denhaag/ Delft en met open keuken in L-opstelling welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Dubbele deuren naar het royale balkon op het Zuidwesten.

Slaapkamer I is zeer ruim en toegankelijk vanuit de centrale hal als de keuken. Slaapkamer II heeft ook een goed formaat. Beide slaapkamers hebben een vrij en groen uitzicht richting Den Haag.

De nette moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, tweede toilet en badkamermeubel met wastafel.

Algemeen:
- onderdeel van Schiebroekse Parkflat met alle zorg en veiligheid;
- verwarming en warm water middels (eigen) cv.ketel;
- bijdrage Vereniging van Eigenaren thans € 229,- per maand;
- ruime berging op de begane grond;
- gezamenlijke afgesloten fietsberging;

In de koopakte worden de volgende clausules opgenomen:
- notariskeuze door verkoper;
- ouderdomsclausule van toepassing;
- niet-zelfbewonings van toepassing;
- geen NVM vragenlijst aanwezig.

Oplevering: in overleg, kan eventueel spoedig

Energielabel: B

Voor alle formaten van de woning zie de digitale plattegronden.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden verleend aan deze woninginformatie.

Makelaarskantoor G. Kok BV is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstige woning.

Wij kennen de markt, de wijk en de bewoners.

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om dit voor jou zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor hebben wij een team van zeer ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar.
info@gkok.nl
Maak een afspraakDicrect contact bel: 010-418 11 08